• Karácsonyi Akció!!
  • Karácsonyi Akció!!
  • Karácsonyi Akció!!

Kapcsolat

Alakformáló Testsúlycsökkentő
Kozmetikai Szalon

Bővebb felvilágosítás és bejelentkezés:
06 30 620 88 39
Árlista

Szépségipari készülékforgalmazás
06 30 747 87 22
Kádár Imre
spatechinfo@gmail.com

Bemutató Terem és Szépségszalon:
1097 Budapest Könyves Kálmán Krt. 12-14
Lurdy Ház I em. 107.

Mobil felbontás:

Fogyasztó, alakformáló, méregtelenítő, cellulit kezelő kabinok


A CocconWellness Pro™ SPA egy minden igényt kielégítő, alakformáló, izom erősítő, állóképesség fokozó, magas hőmérsékletű aktív edző, vagy passzív testsúlycsökkentő készülék. A magas környezeti hőmérsékletben elvégzett edzések akár 4x hatékonyabbak a hagyományos edzésekhez képest. A passzív, mozgás nélküli kezelések fokozzák az anyagcsere folyamatokat, serkentik a kalória égetést, serkentik a hormonháztartás működlését. A kezelések kiegészíthetők opcionálisan oxigén inhalációval és alakformáló zsírégető kozmetikumok használatával. A CocconWellness Pro alap akciós vételára
4.750.000 Ft+ áfa .
Tovább


A CocconWellnessRED PRO™ SPA a nagysikerű Alpha LED PDT utódjaként került bemutatásra. A készülék ötvözi a normál CocconWellnessPro készülék minden tulajdonságát egy fejlett LED szín és fényterápiát biztosító funkcióval. A készülék ennek köszönhetően még hatékonyabban segít a bőr állapotának rehabilitációjában, hatékonyabbá téve a cellulit elleni kezeléseket és a bőrfeszesítést. A készülék szintén használható aktív magas hőmérsékletű edzések és a passzív alakformáló, testsúly csökkentő kezelések biztosítására. Opcionálisan akár oxigén koncentrátorral. A készülék alap vételára:5.400.000 Ft+ áfa. .
Tovább

ALPHA 2010™ SPA

ALPHA 2010™ SPA rendszer a legelső világszerte elismert, EREDETI gyógy-kapszula. A készüléket amerikai kutatók és természetgyógyászok fejlesztették ki, a természetes testi-lelki egyensúly megteremtése érdekében. A rendszer a világon elsőként ötvözte a legmodernebb és ősi terápiás eljárásokat az optimális eredmény elérése érdekében. A készülék szenzoros vezérlésű mesterséges ionizált mély-melegterápiás környezetet teremt, hang és aromaterápiávsal, vibrációs masszázzsal és egy speciális Alpha relaxációs kezeléssel.
Tovább

ALPHA OXY O2™ SPA-Anti-Aging
Face & Body Oxygen Capsule


Alpha Oxy O2™ SPA- testöregedés gátló arc és testoxigén kapszula, a világ a legelső 99%-os tisztaságú OXIGÉNES arc és test ifjúságmegőrző rendszere, amely a világon egyedülálló módon 3 különböző oxigénhez jutási lehetőséget biztosít a szervezet számára (inhaláció, mély-hidratációs arckezelés, oxigénes testkezelés).
Tovább

ALPHA LED PDT OXY O2™ SPA
A HOLNAP TECHNOLÓGIÁJA


Exkluzív bőrfiatalító, minden eddiginél hatékonyabb alakformáló, méregtelenítő, relaxációs és narancsbőr kezelések AZ ALPHA LED PDT OXY 02™ SPA rendszer megjelenésével új kategóriát teremtett a SPA és HOLISZTIKUS kezelések területén.
Ez a készülék a világ legelső LED technológiás, teljes testet kezelő rendszere.
Tovább