• Karácsonyi Akció!!
  • Karácsonyi Akció!!
  • Karácsonyi Akció!!

Kapcsolat

Alakformáló Testsúlycsökkentő
Kozmetikai Szalon

Bővebb felvilágosítás és bejelentkezés:
06 30 620 88 39
Árlista

Szépségipari készülékforgalmazás
06 30 747 87 22
Kádár Imre
spatechinfo@gmail.com

Bemutató Terem és Szépségszalon:
1097 Budapest Könyves Kálmán Krt. 12-14
Lurdy Ház I em. 107.

Virtuális séta:

Facebook:

Spa Wellnes Készülékeink

Dermalife Fheng Shui™
ALAKFORMÁLÓ, MÉREGTELENÍTŐ, HIDRATÁLÓ, RELAXÁCIÓS, KOZMETIKAI ÉLMÉNY KAPSZULA

A Dermalife Fheng Shui egy hihetetlenül sokoldalú GŐZ-INFRA kapszula mely segítségével exkluzív kezeléseket és kiemelkedő eredményeket biztosíthatunk ügyfeleink számára. Megalkotásakor az elsődleges célpont az alakformálás és a cellulitisz redukció maximalizálása volt. A rendszer lényege az infra szauna, a gőz, a hagyományos hő, a gyógyszerészeti minőségű gyógynövény koncentrációk és a LED TECHNOLÓGIÁS fényterápia kombinációjában rejlik mely kiegészül vibrációs masszázzsal.
Tovább

Dermalife Spa JET™

A VÍZ EREJE. A 2005-ös és 2006-os ÉV INNOVÁCIÓS DÍJ NYERTESE A PÁRIZSI NEMZETKÖZI SPA KIÁLLÍTÁSON ( 2006-ban a 2G változat). Világszerte a legkeresettebb és legsikeresebb, minden igényt kielégítő hidroterápiás kabin. Hidroterápiás VICHY ZUHANY (22 masszázs rózsa hideg-meleg víz), trópusi permet, talp masszírozó zuhany, aroma terápia, folyékony vitaminok ásványi anyagok, infra hősugárzó egység.
Tovább


Dermalife Spa-Oceana™ „A HIDRO-SPA TECHNOLÓGIÁK JÖVŐJE”„BECOME ONE WITH WATER”

Az Oceana Dermalife termékcsalád utolsó és egyben a legexkluzívabb tagja, a készülék ötvözi a eddigiekben bemutatott kapszulákat kiegészítve egy komplett 200 literes hidro-masszázs káddal amely Air-Jet fúvókáinak köszönhetően páratlan masszázs élményt biztosít a vendég számára. A Szabadalmaztatott technológiák és funkciók lehetővé teszik a tökéletes relaxációt.
Tovább


Irox™
A HATÁRTALAN LEHETŐSÉG


Képzeljen el egy gépet amely egyesít minden eddígi SPA technológiát. Kompromisszum nélkül ötvözi a legmodernebb eljárásokat. Egy készüléken belül az infra szauna, a gőz kabin, a masszázs ágy, az oxigén generátor, a szín és fény terápia, az aroma kabin egyesül.
Tovább