• Karácsonyi Akció!!
  • Karácsonyi Akció!!
  • Karácsonyi Akció!!

Kapcsolat

Alakformáló
Testsúlycsökkentő
Kozmetikai Szalon

Bővebb felvilágosítás
és bejelentkezés:
06 30 620 88 39
Árlista

Szépségipari
készülékforgalmazás

06 30 747 87 22
Kádár Imre
spatechinfo@gmail.com

Bemutatóterem
és Szépségszalon:

1097 Budapest Könyves
Kálmán Krt. 12-14
Lurdy Ház I em. 107.

Facebook:


Alpha LED Oxy SpaTTr

Gépforgalmazás, fogyasztógépek, kozmetikai gépek

25 éves kor után az emberi bőr oxigén megkötő képessége akár a felére is csökkenhet. A lecsökkent oxigén szint következtében a bőr anyagcsere folyamatai lelassulnak ezáltal a bőr fakóvá sápadttá válik, ellenálló képessége csökken, öregedési folyamata gyorsul. Ezért bőrünk természetes és egészséges struktúrájának megtartása érdekében szükséges a rendszeres oxigén és egyéb hatóanyagok pótlása és bevitele.

 

A bőr állapotának megőrzése és az öregedési folyamatok lelassításának igényét szemelőt tartva született meg az Oxigén Botanical termékcsalád. Olyan megoldásokat alkalmazva melyek a legmodernebb tudományos eredmények köszönhetően eddig elérhetetlenek voltak. A patikai minőségű hatóanyagoknak, vitaminoknak és a természetes módon megkötött oxigén molekuláknak köszönhetően sikerült egy a világon ismert és elismert, klinikai tesztekkel igazoltan hatékony, kozmetikai termékcsaládot megalkotni. 

Termékeink 100%-ban természetes alkotóelemekből állnak és kifejlesztésük során nem alkalmaztak állat kísérleteket.

100%-ban hidrogén peroxid mentesek. Termékeink a hagyományosan elterjedt és használt hatóanyagok mellett, számos különleges és új hatóanyagokat tartalmaznak úgy mint: Retinol, Japán Zöld Tea, Q10 Koenzim , Hialuronsav, Grapefruit koncentrátum, Édes mandula olaj, román német és magyar kamilla kivonat, jázmin olaj, vadgesztenye kivonat, K vitamin, Hibiszkusz, bisabolor, CMI Oxigén KomplexTM

Legyen szó egyéni alkalmazásról, vagy professzionális felhasználásról Az Oxigén BotanicalTM termékcsalád komplex megoldásokat kínál . Szakemberek számára speciálisan összeállított csomagokat betanulási lehetőséget és kezelési protokolokat biztosítunk.