• Karácsonyi Akció!!
  • Karácsonyi Akció!!
  • Karácsonyi Akció!!

Kapcsolat

Alakformáló Testsúlycsökkentő
Kozmetikai Szalon

Bővebb felvilágosítás és bejelentkezés:
06 30 620 88 39
Árlista

Szépségipari készülékforgalmazás
06 30 747 87 22
Kádár Imre
spatechinfo@gmail.com

Bemutató Terem és Szépségszalon:
1097 Budapest Könyves Kálmán Krt. 12-14
Lurdy Ház I em. 107.

Mobil felbontás:

Dermalife Oceana-title

Gépforgalmazás, fogyasztógépek, kozmetikai gépek

Tisztelt Látogató!

2003 óta foglalkozom a Sybaritic Inc. -Smart SPA Solution- technológiáinak forgalmazásával, szervizelésével és szépségszalon üzemeltetéssel

Az amerikai székhelyű Sybaritic Inc több mint 20 éve alapult és foglalkozik kozmetikai és orvos-kozmetikai termékek fejlesztésével és gyártásával. Ezen idő alatt sikerült meghatározó piaci szerepet betöltenie a világ szépségipar piacán. Fejlesztései teljesen új kategóriát nyitottak a kozmetikai iparban. Termékei jelenleg a világ 55 különböző országában ismertek A folyamatos innovációnak köszönhetően jelenleg is élen jár az orvos-kozmetikai termékek gyártásában. Szokatlan és merőben új koncepcióiknak köszönhetően termékeik széles körben elismertek.

Számos klinikai kísérlet, és nemzetközi kiállításokon megnyert díj igazolja termékeik hatékonyságát és minőségét.

Magyarországon 2002 óta látjuk el a Sybaritic Inc hivatalos disztribúciós szolgáltatását, szervizét és a szükséges technológiai tudás oktatását a Spa alakformáló- gyógy-kapszulák, a kozmetikumok, és 2009 óta a rádiófrekvenciás technológia területén.

A készülékek és kozmetikumok forgalmazása mellett két saját üzemeltetésű szalonunkban várjuk a kedves szépülni vágyó vendégeinket. Szalonjainkban az összes általunk forgalmazott készülék kipróbálható vagy akár kúra szerűen igénybe vehető.

Az évek során szerzett tapasztalatainkat összegyűjtve arra törekszünk hogy minduntalan magasabb minőségű szolgáltatást biztosítsunk ügyfeleink számára, illetve hogy a tőlünk vásárló partnereink a lehető legnagyobb tudás anyagot tudják hasznosítani alakuló vagy akár már működő vállalkozásukban.

Az általunk forgalmazott készülékek alkalmasak kozmetikák, szépség és alakformáló szalonok, szoláriumok, egészség-wellness központok, edzőtermek, szállodák és gyógyfürdők, orvosi központok, rehabilitációs ( addictológiai ) intézetek számára vagy akár otthoni felhasználásra.

Köszönöm megtisztelő figyelmét!

Kádár Imre

Ügyvezető

Tel:+36 307478722