• Karácsonyi Akció!!
 • Karácsonyi Akció!!
 • Karácsonyi Akció!!

Kapcsolat

Alakformáló Testsúlycsökkentő
Kozmetikai Szalon

Bővebb felvilágosítás és bejelentkezés:
06 30 620 88 39
Árlista

Szépségipari készülékforgalmazás
06 30 747 87 22
Kádár Imre
spatechinfo@gmail.com

Bemutató Terem és Szépségszalon:
1097 Budapest Könyves Kálmán Krt. 12-14
Lurdy Ház I em. 107.

Virtuális séta:

Facebook:

AlphaMassage  szépségszalon, fogyasztószalon, egészségközpont, kozmetika

AlphaMassage  szépségszalon, fogyasztószalon, egészségközpont,  kozmetika Budapest IX kerület Ludry Ház I em 107 (a thai masszázzsal szemben)
Bővebb felvilágosítás/Bejelentkezés a szépségszalonba:06 30 6208839
Alphamassage, Kavitációs, RF készülék kozmetikum forgalmazás:06 30 7478722


Szépségszalon, fogyasztószalon  bemutatkozó:

 • Szépségszalon, fogyasztószalon, egészségközpont, kozmetika
 • Amerikai rendszerű Fogyasztó és szépségszalon, egészségközpont
 • Bevizsgált, biztonságos eredeti készülékek, klinikai tesztekkel igazolt módszerek
 • Üdülési csekk elfogadás
 • Egészség pénztár számla adási lehetőség
 • Rugalmas személyre szabott kezelések


 

Változatos akciókkal, kedvező árakkal, barátságos, kellemes környezetben, a legmodernebb technológiát képviselő amerikai készülékekkel,  kedves és segítőkész szakembereinkkel,  személyre szabott  fogyasztó alakformáló  programmal, ingyenes állapot felméréssel, várjuk minden kedves régi és új Vendégünket.

 

 

Szépségszalonunk készülékei és szolgáltatásai segítségével, a fogyás, alakformálás, bőrfeszesítés, méregtelenítés, egészség megőrzés, mellett, exkluzív bőr fiatalító, ránc csökkentő és öregedést késleltető kezeléseket ajánlunk, minden kedves szépülni vágyó Vendégünknek.

Fogyasztó szalonunkban használt, fogyasztó, alakformáló, cellulitisz kezelő gépeink, segítségével már minimális, tartható diéta mellett is centikben, kilókban mérhető látványos eredményt biztosítunk minden kedves fogyni vágyó vendégünk számára.

Szépségszalonunkban használt kanadai, Oxygen Botanical kozmetikum termékcsaládunk segítségével személyre szabott bőrápoló programjaink, felfrissítik, és feszesítik a bőrt, visszaadva az eredeti rugalmasságát és vitalitását.

 

Üdülési Csekk, egészség pénztár

Fogyasztó, alakformáló, méregtelenítő, egészség megőrző, ránccsökkentő, kezeléseink ÜDÜLÉSI Csekk ellenében is igénybe vehetők, vagy az elvégzett szolgáltatásról, Egészségpénztár számlát állítunk ki.

 

Eredeti, biztonságos, hatékony  készülékek

Fogyasztószalon unkban, használt fogyasztógép ek, alakformálógép ek,  cellulitisz, narancsbőr kezelő berendezések,    mindegyike eredeti, minőségi, többségében amerikai, az egészségügyben is használt, bevizsgált, minőségi tanúsítványokkal rendelkező készülék.

Az általunk használt módszerek,  kezelések, biztonságosak és hatékonyak.  Minden kozmetikus és masszőr  munkatársunk, rendelkezik, az általunk használt  szépségipari készülék használatához szükséges tudással, végzettséggel.

 Bevizsgált, klinikai tesztekkel igazolt kezelések

Szépségszalonun unkban használt, fogyasztógép eink, alakformálógép eink, cellulitisz kezelő készülék eink, hatékonyságát  klinikai tesztek mellett, a vendégeink által elért eredmények igazolják.  Fogyasztószalon unkban, amerikai   zsírbontó, zsírsejt elpusztító kavitációs, rádiófrekvenciás gépeket, LPG  vákumos nyirok masszázs készüléket, és  a legfejlettebb oxigénes   Alpha Massage, Alpha LED Oxy készülékeket használjuk.

  

Azonnali, centikben mérhető eredmény

Fogyasztószalon unkban használt rádiófrekvenciás, kavitációs helyi alakformáló, bőrfeszesítő, ránccsökkentő  kezeléseink azonnal látható eredményt, fogyás-t alakfromálás-t bőrfeszesítést,  biztosítanak mely eredmények centiméterekben   mérhetőek. Cellulitisz kezeléseink már néhány alkalom után eredményt produkálnak,  simítják, feszesítik a szöveteket, még hatékonyabbá téve az alakformálás t. 

 

Egészséges, látványos fogyás minimális diétával, +  oxigén inhaláció, egészség megőrzés és az anyagcsere folyamatok gyorsítása érdekében

Fogyasztószalon unkban az  Alfamasszázs  készülék segítségével, vendégeink hosszú távú ,látványos és egészséges fogyás t, érhetnek el már mindösszesen pár száz kalóriányi energia csökkentéssel a napi étkezésekből.  Az Alpha LED Oxy készülék használata segítségével a fogyás során nem ereszkedik meg a bőr, kiürülnek a szervezetből a méreg anyagok, javul a keringés, csökken a koleszterin szint, fokozódik a természetes hormontermelődés. A kezelés során belélegzett tiszta oxigén hatására nő a sejt oxigén szint és jobban, egészségesebben érzik magukat a vendégek.

Fogyasztószalon nunkban a mély-melegterápiás,   AlphaMasszage használata során a fogyás a zsírraktárakból történik és az izomzat csak minimálisan veszít a tömegéből. Az AlphaMassage fogyasztó és alakformáló kezelések mellett oxigénes bőrápoló és bőrtápláló, ránccsökkentő és bőrfiatalító kezeléseket is igénybe vehetők, melyekhez kiegészítésként iszap, agyag vagy  parafin pakolást használhatunk.


Oxigénes mimikai ráncfeltöltés, hidratálás, a  kollagén szintézis fokozása

Kanadai, gyógynövény alapú, oxigén tartalmú minőségi kozmetikumaink, gyengéden, mégis látványosan táplálják bőrét, csökkentik mimikai ráncait, segítenek a problémás gyulladt bőr ápolásában. Kiválasztható, bőrtípusra szabható, programokat biztosítunk a kívánt cél elérése érdekében, legyen szó hámlasztásról, hidratálásról, feszesítésről vagy bőrfiatalításról.

Végleges szőrtelenítés IPL

Szépségszalon unkban, igénybe vehető amerikai IPL végleges szőrtelenítő készülék, biztonságos és hatékony. Általában már 5-8 alkalom után a nem kívánatos szőrzet jelentősen megritkul és eltűnik.

 Hagyományos kozmetika és masszázs

Kedves és hozzáértő kozmetikus, és masszőr munkatársaink, örömmel várják Önöket, hogy a hagyományos  eljárások során is a segítségükre lehessenek. Oxigén tartalmú kozmetikumaink és masszázs gélünk segítségével a hagyományos kezeléseket exkluzív bőrfiatalító és tápláló kezeléssé változtatjuk. 

 

Személyre szabható diétás - alakformáló  program

Szépségszalonunkban, kedves vendégeinknek lehetőségük van a kialakított bérletek mellett, egyedi alakformáló, fogyasztó, méregtelenítő programot összeállítani, úgy, hogy a választott kezelés kombináció az igényeinek leginkább megfelelő legyen.

Tapasztalt munkatársaink igyekeznek, minden tudásukkal a fogyni, karcsúsodni vágyó kedves Vendégeink segítségére lenni.

 

AlphaMassage  szépségszalon, fogyasztószalon, egészségközpont,  kozmetika Budpaest IX kerület Ludry Ház I em 107 (a Thai masszázzsal szemben)
Bővebb felvilágosítás/Bejelentkezés:06 30 6208839
Alphamassage, Kavitációs, RF készülék, kozmetikum, forgalmazás:06 30 7478722


Szolgáltatásaink:
Ingyenes állapot felmérés

Testsúly csökkentés, fogyókúrás program, fogyás

Általános alakformálás vagy célzott területenkénti alakformálás (Alfamasszázs, Alpha LED Oxy, LPG,

Kavitáció, Rádiófrekvencia)


Bőrfeszesítés (Alfamasszázs Alpha LED Oxy, LPG, Kavitáció, Rádiófrekvencia)

Cellulitisz csökkentés, narancsbőr kezelés (Alfamasszázs, Alpha LED diófrekvencia, Kavitáció

Méregtelenítés ( Alfamasszázs AlphaLED Oxy)

Egészség megőrzés ( Alfamasszázs Alpha LED Oxy)

Immunrendszer erősítés ( Alfamasszázs Alpha LED Oxy)

Ránccsökkentés, (Oxigénes  arckozmetika,Hidrodermabrázió) 

Kozmetika ( Oxigénes és hagyományos kozmetikai eljárások)

Masszáz

Bőrcsiszolás (Hidrodermabrázió, Skin Bella)

Tartós szőrtelenítés (IPL NannoLight )


AlphaMassage  szépségszalon, fogyasztószalon, egészségközpont,  kozmetika Budpaest IX kerület Ludry Ház I em 107 (a thai masszázzsal szemben)
Bővebb felvilágosítás/Bejelentkezés a szépségszalonba:06 30 6208839
Alphamassage, Kavitációs, RF készülék, kozmetikum, forgalmazás:06 30 7478722

 


Szépségszalonunk készülékek

Alpha LED Oxy SPA –  oxigén inhalációs mély-meleg terápiás, infra LED, testsúlycsökkentő, egészség megőrző, méregtelenítő és cellulit kezelő ,  fogyasztógép. Vibrációs masszázzsal és  aroma terápiával kiegészítve. 3-12 kg mértékű fogyás kúránként -  fogyókúra kiegészítésként, egészséges fogyás t tesz lehetővé, segíti a cellulitisz csökkenését, feszesíti a bőrt, méregtelenít és segít, hogy hosszútávon megőrizzük egészségünket, fiatalságunkat. Hatásai:   Fogyás, alakformálás, méregtelenítés, egészség megőrzés, cellulitisz kezelés, általános egészségi állapot javítás. Fogyasztó kezelés, narancsbőr, cellulitisz kezelés


LPG Cellulitisz M6 –  vákumos   bőrfeszesítő és bőrállag helyreállító, alakformáló, -, cellulitisz kezelő készülék.

Fogyás, vákumos alakformálás, bőrfeszesítés, cellulitisz, narancsbőr kezelés, nyirok masszázs, fájdalom és véraláfutások nélkül .

A készülék használata segíti a bőr és a kötőszövet rugalmasságának helyreállítását, csökkenti a cellulitisz mértékét és látványosan formálja az testet.

Gyorsítja a nyirok áramlást és fokozza a szövetek vérellátását, serkentve ezzel a sejt szintű  tápanyag és oxigén ellátást 

 

 

 

CaviJET Elite  – fókuszált kavitációs és rádiófrekvenciás, zsírsejtelpusztító, és bőrfeszesítő, fogyasztógép, alakformálógép.  4-8 cm kerület csökkenés területenként már 4-6 alkalom alatt.

A készülék használata t erületi alakformálás t,   zsírbontás, kavitációs zsírsejt elpusztítás, cellulitisz, narancsbőr kezelés, fogyás, bőrfeszesítés  rádiófrekvenciás alakformálás 


TrioRF3D fókuszált rádiófrekvenciás, bőrfeszesítő és cellulit, narancsbőr kezelő alakformálógép. Test és arc kezelésekhez. Már az első kezelés után látható eredmény. Területi alakformálás, bőrfeszeítés, cellulitisz kezelés, fogyás, körfogat csökkentés, arc ránctalanítás.

A TrioRF 3D egy erőteljes fókuszált rádiófrekvenciát használó készülék. Használata biztonságos és fájdalom mentes. Segítségével nemcsak, hogy a kívánt területet tudjuk kezelni de még a kezelni kívánt kötőszövet rétegei között is választhatunk, attól függően, hogy zsírsejt zsugorítás, cellulitisz kezelés vagy éppen bőrfeszesítés a cél.


A 6 alkalomból álló kúra során 4-6 cm körfogat csökkenést, és látványos bőrállag a javulás várható.

Ultratone Biokompuer – Passzív izom-stimulációs készülék, alakformálásához, izomkidolgozáshoz. Alakformálás, körfogat csökkentés, izomépítés, cellulit, narancsbőr kezelés.A készülék által használt bio áram, erőteljes izom összehúzódások segítségével edzi és formálja a kezelt területeket. A kezelések során feszesedik a kötőszövet, csökken a kezelt területek körfogata. A különleges áramforma alkalmas, hatóanyag bevitelre, így lehetőség nyílik cellulitisz kezelő, vagy éppen zsír égető kozmetikumok használatára. 

NannoLight IPL – villanófényes végleges szőrtelenítő, és mimikai ránccsökkentő készülék. 6-8 kezelésből álló kezelés sorozat után a készülék képes a nem kívánt szőrzetet, eltüntetni és hosszútávon megakadályozni, hogy a kezelt területre visszanőjön a szőrzet. A kezelések klinikai végcélja, hogy csak pigment anyag nélküli pihe nöljön vissza a területre.
Mimikai ránc csökkentő üzemmódban a készülék magas intenzitású villantásai során a fényenergia a szövetekben koncentrálódva hőenergiává alakulva serkenti a szövetek vér és ezáltal oxigén, és tápanyag ellátását. Ezáltal serkentve a kollagén termelődést.


SkinBella – ultrahangos, bőrcsiszoló, ránc csökkentő , ránc feltöltő és bőrfiatalító készülék. Ránccsökkentés, bőrfiatalítás, bőrcsiszolás, bőrfeszesítés.

A Skin Bella készülék egy „hidrodermabráziós” készülék amely a felhasznált oxigén tartalmú hatóanyagokban gazdag, folyadékot, az ultrahangos, pengéje segítségével a bőrön elporlasztja. A így felszabaduló oxigén molekulák a penge és a bőr között pezsegve érintkeznek a bőrrel. Ez a folyamat segít eltávolítani az elhalt hámsejteket és táplálni a friss bőrt.


OxiOasis – Oxigénes bőrfiatalító, ránctalanító arc és  dekoltázs kezelő készülék. Ránctalanítás, hidratálás, bőrápolás, bőrfiatalítás, oxigénes arcfiatalítás.

Az OxiOasis kezelések , lényege hogy a magas hatóanyag tartalmú,  vitaminokban, amino savakban és ásványi anyagokban gazdag kozmetikumokat, tisza oxigén segítségével juttassuk a bőrbe. Szépségszalon unkban használt minőségi kanadai, kozmetikumaink eleve tartalmaznak, zöld tea molekulákkal megkötött oxigént, amit képesek mélyen a bejuttatni elérve a bőr legmélyebb rétegeit. Azonban általunk használt oxigén generátor segítségével a kezelés során ezeket a kozmetikumokat 90% -os tisztaságú oxigénnel felhasználásával visszük fel a bőrre. A tiszta oxigén bőrön való felhasználása, és a magas minőségű kozmetikumok kombinációja, olyan hatékony és exkluzív kezelést eredményez melynek hatása azonnal látható.

A kezelés hatására, a bőr látványosan kisimul, és a mimikai ráncok feltöltődnek, mélységük csökken. A bőr visszanyeri rugalamasszágát


 

ShaperShaker – Vibrációs edzőkészülék, alakformálás, izom építés.

Ez a hatékony vibrációs edző készülék hatékonyan segít, hogy tornáztassuk, has, hát, fenék, és láb izmainkat. Rendszeres használata során, az izmok tónusa fokozódik, a felhasználó alakja formálódik a has laposodik. A készülék képes másodpercenként 1- 20 izom összehúzódást produkálni ami hosszú távon segíti hogy az alakformálás, fogyás látványos legyen.

 

DermaLIFE SPA JET- testsúlycsökkentő, alalkformáló, méregtelenítő , élmény relaxációs készülék. Fogyás, alakformálás, súlycsökkentés, bőrfeszesítés, méregtelenítés, egészségmegőrzés, cellulit kezelés.  Alakformáló, bőrfeszesítő, testkezelő, fogyasztógép

S P A kényeztetés a mindennapokra.

Az amerikai Dermlife SPA Jet 2G készülék, használata nem csak az egészséges méregtelenítést, alakformálást és fogyást biztosítja de egy felejthetetlen, izgalmas és kellemes élménnyel gazdagítja a felhasználót. A készülék egyesíti az összes divatos gyógyfürdős kezelést és 30 percen keresztül változatos programmal biztosítja a felhasználó szórakozását.

A hatékony infra szauna, a tápláló gőz és aroma terápia, párosul kellemes akupunktúrás vizes masszázzsal, hogy  izgalmas és hatékony programmá ötvözze a víz, hő, gyógynövények és masszázs kombinációjából álló terápiát.

 

AlphaMassage  szépségszalon, fogyasztószalon, egészségközpont,  kozmetika Budpaest IX kerület Ludry Ház I em 107 (a thai masszázzsal szemben)
Bővebb felvilágosítás/Bejelentkezés a szépségszalonba:06 30 6208839
Alphamassage, Kavitációs, RF készülék, kozmetikum forgalmazás:06 30 7478722


További szolgáltatásaink

Állapot felmérés, tanácsadás

Amennyiben Ön egészségesen szeretne fogyni, feszesíteni kívánja  bőrét, biztonságos tartós fogyás mellett, csökkentené a cellulitisz mértékét, méregteleníteni szeretne,  meg kívánja őrizni egészségét,  csökkenteni szeretné ráncait, látványos alakformálás t szeretne, vagy csak egy kis felfrissülésre, kikapcsolódásra vágyna, látogasson el  szépségszalon unkba, és vegye igénybe fogyasztószalon unk szolgáltatásait.

Térítés mentes állapotfelmérés

Minden kedves vendégünket térítés nélküli, állapotfelméréssel várunk  szépségszalon unkban, hogy a számára legmegfelelőbb kezeléseket biztosíthassuk. Mielőtt elkezdenék vendégeink, a fogyókúrás, bőrfeszesítő, egészségmegőrző kúrájukat, igény szerint súly, körfogat, zsírszázalék, BMI, zsírredő, és vérnyomás mérést végzünk. A fogyókúra megkezdése előtt, fontos, hogy pontosan felmérhessük a vendég állapotát, annak érdekében, hogy  meghatározhassuk a legmegfelelőbb módszert a kívánt cél elérése érdekében. Szépségszalon, fogasztószalon -unkban végzett állapotfelmérésnek köszönhetően a kezdetektől nyomon tudjuk követni, az elért eredményeket és változásokat. A felvett adatok  és az Ön igényei alapján kiválasztjuk a legmegfelelőbb készüléket vagy a leghatékonyabb készülék kombinációt, hogy a kívánt eredményt biztosan elérjük.

 

 

 

AlphaMassage  szépségszalon, fogyasztószalon, egészségközpont,  kozmetika Budpaest IX kerület Ludry Ház I em 107 (a thai masszázzsal szemben)
Bővebb felvilágosítás/Bejelentkezés a szépségszalonba:06 30 6208839
Alphamassage, Kavitációs, RF készülék, kozmetikum, forgalmazás:06 30 7478722


Testsúly  csökkentés – gépi fogyasztás –fogyókúrás program – tartós fogyás

·       AlphaLED Oxy alakformáló, súlycsökkentő kezelés-, a  fogyasztó program működése

·       AlphaMasszage, hatása a súlycsökkentés területén, súly,zsír százalék,  - klinikai teszt leírás

·       AlphaMasszage fogyókúrás kezelés kombinációs célzott alakformálási lehetőségek

Súly csökkentő kezelés, Alpha LED Oxy,    3-akár 12 kg súlycsökkenés, fogyás,  kúránként, cellulitisz csökkenés és látványos alakformálás mellett

Hatékony, klinikai tesztekkel igazolt, biztonságos módszert kínálunk szépségszalon, fogyasztó -unkban azoknak, akik szeretnének izomzatuk, egészségük megőrzése mellett tartósan lefogyni anélkül, hogy bőrük megereszkedne.  Fogyasztógép eink, súlycsökkentő hatású kezeléseink mellett kifejezetten, a készülékhez kialakított étkezési tanácsokkal segítjük vendégeinket, hogy biztos és látványos legyen a fogyás.  Fogyasztószalon unkban, már minimálisan negatív kalória index esetén is látványos és kilógrammokban mérhető a fogyás.

Hogyan működik?

Az általunk használt Alpha LED Oxy alakformáló, egészségmegőrző, méregtelenítő fogyasztógép, rendszeres használata, bizonyítottan serkenti a szervezet természetes hormon termelését, növeli a növekedési hormon, ill az IFG-1  szintjét.  Segíti a szervezet méregtelenítését, gyorsítja az anyagcsere folyamatokat, és több mint 40%-kal fokozza a napi kalória szükségletet egy átlag felnőtt esetében.  A szabadalmaztatott LED   fények, bőrregeneráló, kollagén termelődést fokozó, bőrfiatalító, hatásának köszönhetően a bőr a fogyás során az Alphamassage kezelések hatására, kisimul és csökken a cellulitis mértéke is.  Csak az Alphamassage fogyasztó és alakformálógép használatával már kúránkét 3-12 kg vagy még nagyobb mértékű fogyás - t tudunk biztosítani, melynek legnagyobb része a zsírraktárakból fogy el.

 

Súly, BMI, testzsír százalék, fogyás, alakformálás

 

 

 

 

 

 

AlphaMassage, Alpha Oxy Spa fogyasztógép ellenőrzött  független klinikai kísérlete során:

17 résztvevő ,  10 alkalommal heti háromszor vette igénybe az Alphamassage fogyasztógép, fogyasztó programját,  anélkül, hogy változtatott  volna az étkezési szokásain. A kísérlet során a résztvevők nem használtak semmilyen diétás készítményt, fogyasztó szert vagy egyéb módszert. Az alanyoknak, akik részvettek a klinikai kísérletben mindössze azt kellett betartaniuk, hogy este 8 óra után lehetőség szerint nem ettek. A fogyasztó programot használók csoportja mellett egy kontroll csoport, szintén használta az AlphaMassage készüléket azonban náluk csak a relaxációs program volt bekapcsolva. A kontroll csoport a placebo hatás kiszűrése érdekében használta az AlphaMassage készüléket.  

 

A kísérlet fogyás sal, zsírszázalékkal és BMI indexel kapcsolatos  mérési eredményei az Alfamasszázs fogyasztógép, fogyasztó kezelés igénybe vevő személyek  esetében:  
Testzsír százalék

Az Alfamasszázs Kezelések  megkezdése előtti,  átlagos zsírszázalék  28.64 % 
10   alkalom Alphamassage fogyasztó  kezelés utáni átlagos zsírszázalék  21.75% 
- 6.89 % zsírszázalék csökkenés, fogyás.

Súly
A teszt alanyok átlagos súlya az Alfamasszázs kezelések előtt 90.44 kg volt 
10 alkalom Alphamassage fogyasztó kezelés  után DIÉTA NÉLKÜL IS az átlagos súly 87.41 kg-ra csökkent
 2.63kg átlagos fogyás, étrend módosítás, diéta nélkül

 BMI
A  test tömeg index az Alfamasszázs  kezelések előtt átlagosan  33.66 % volt 
10 alkalom Alphamassage kezelés után átlag 32.45% -ra csökkent
 - 1.21% os csökkenés

10  kezlés igénybevétele után diéta nélkül is a cellulit, a fogyás, az alakformálás  területein jól látható a változás

Fogyás + célzott alakformálás, rádiófrekvencia, kavitációs ultrahang, vagy LPG segítségvel.

Az AlphaMassage, fogyasztó, alakformáló, kezelései komplex módon az egész testet érintik.

A rendelkezésünkre álló, célzott alakformáló, rádiófrekvenciás, ultrahangos, készülékeinkkel azonban az Alfamasszázs kezelésekkel párhuzamosan végezhetünk, területi alakformálást is.


Szépségszalon, fogyasztószalon- unkban rendelkezésünkre álló egészségügyi minőségű rádiófrekvenciás bőrfeszesítő, kavitációs hatású zsírsejt elpusztító alakformáló készülékeinkkel kifejezetten, a problémás területeket tudjuk látványos hatékonysággal kezelni. Testsúly csökkentő, fogyókúrás kezeléseinket vákuumos nyirokmasszázs készülékkel, eredeti  LPG-vel és  tanult LPG  technológiával  tudjuk még hatékonyabbá tenni. Készülékeinket, fogyasztógép einket  önállóan és kombinálva is ajánljuk vendégeink számára. Szépségszalon unkban a fogyasztó kezelések mellett párhuzamosan, passzív izom kidolgozást is igénybe vehetnek vendégeink az Ultratone izomstimulátor segítségével..

 Az AlphaMassage fogyasztó, alakformáló, méregtelenítő kezelések kiválóan alkalmazhatóak pl, zsírbontó rádiófrekvenciás, kavitációs kezelések után arra, hogy a felbontott elpusztított zsírsejtekből felszabaduló zsírt, a még hatékonyabban a nyirok hálózatba juttassák.

 


 

AlphaMassage  szépségszalon, fogyasztószalon, egészségközpont,  kozmetika Budpaest IX kerület Ludry Ház I em 107 (a thai masszázzsal szemben)
Bővebb felvilágosítás/Bejelentkezés a szépségszalonba:06 30 6208839
Alphamassage, Kavitációs, RF készülék forgalmazás:06 30 7478722


Célzott alakformálás – bőrfeszesítés- cellulit csökkentés

 • Kavitációs alapú zsírbontás, bőrfeszesítés, cellulitisz kezelés
 • Rádiófrekvenciás alapú, zsírbontás, bőrfeszesítés, alakformálás cellulitisz kezelés
 • Vákumos LPG alapú , cellulitisz kezelés, alakfromálás, nyirokmasszász

Célzott alakformálás

Szépségszalon - unkban, készülékeink  a legmodernebb kavitációs, rádiófrekvenciás zsírbontó, cellulitisz csökkentő, technikák  segítségével, már egy kezelés után,   látható és centiméterekben mérhető alakformálás -t biztosítanak vendégeink számára. Kombinált kavitációs,- rádiófrekvenciás, és vácuumos masszázs berendezéseink segítségével, akár az egész testen akár egy kiválasztott problémás területen  végezhetünk alakformálás -t, bőrfeszesítés - t, cellulitisz kezelést. A cavitációs, rádiófrekvenciás és LPG kezeléseket önmagukban is ajánljuk, azonban ezek a kezelések megfelelő módon kombinálva, egymás hatásait erősítik fel.  Fogyasztó, alakformálógép eink segítségével a fogyás, alakformálás, vagy cellulit, narancsbőr kezelés gyors és biztonságos.

 

 4 alkalom cavitációs kezelés eredménye (alakformálás, cellulitisz,narancsbőr, fogyás)

 Kavitációs alapú zsírbontás– zsírsejt elpusztítás,  cellulitisz, narancsbőr kezelés, célzott alakformálás. CaviJET Elite -4-8  centi fogyás 4 hét alatt a kívánt területről látványos bőrfeszesítés mellett.


Az általunk használt amerikai, CaviJet Elite alakformálógép, fogyasztógép, egy fókuszált nagy teljesítményű   kavitációs , zsírsejt elpusztító készülék, amely biztonságosan, a vendég zsírrétegének vastagságához megfelelően beállítható, kezelést biztosít.  A kavitációs kezelés nem jár semmilyen mellékhatással vagy fájdalommal.  4-6 kezelés elegendő, hogy  látványos eredményt érjünk el. A körfogat csökken, a zsírsejtek zsugorodnak-elpusztulnak, a bőrfeszesedik, és csökken a cellulit, narancsbőr mértéke. Mindössze heti 1 alkalom elegendő egy terület kezelésére, és hosszantartó fogyás t, alakformálás t,  tudunk vendégeink számára biztosítani.  A speciális kavitációs ultrahangnak  köszönhetően, a kezelés csak a zsírsejtekre van hatással a készülékkel  így teljesen biztonságosan végezhetjük a kezeléseket. A Kavitációs kezelések során a nagy energiával és fókuszált alacsony frekvenciás ultrahanggal végzett kezelések következtében a zsírsejtekben, un. kavitációs mikro buborékok keletkeznek melyek a vácuum kavitációs kezelések hatására összeroppannak, így  a sejten belül  a halmaz állapot megváltozik és keletkező nyomás különbség a zsír-sejtet tulajdonképpen összeroppantva elpusztítja,  a benne raktározódó zsírt átalakítja, felszabadítja. Az így felszabaduló lebontott zsírt, a szervezet saját anyagcsere folyamati, elszállítják, és kiürítik. Ezt a kezelést mindenképpen érdemes kombinálni vagy vákumos nyirok masszázzsal vagy az anyagcsere folyamatokat fokozó Alpha LED Oxy fogyasztó, méregtelenítő kezeléssel. Tovább fokozható a hatás ha kezelés után rádiófrekvenciás kezelés t végzünk a területen, hogy a bőr szöveteit is feszesítsük.  Szépségszalon unkban használt CaviJet Elit  fogyasztó készülék használatával elért fogyás, alakformálás, cellulitisz csökkenés, hosszan tartó, mivel a zsírsejtek elpusztulnak így azok nem képesek a jövőben a zsírt elraktározni.

 

 

 

 

Rádiófrekvenciás alapú  bőrfeszesítő, alakformáló,  technológia – célzott területenkénti, bőrfeszesítés, alakformálás, körfogat csökkentés,zsírbontás, fogyás, narancsbőr, cellulitisz.

TrioRF3D Autofocus bi és tripoláris quad poláris rádiófrekvenciás bőrfeszesítő készülék, alakformálógép


8 alkalom rádiófrekvenciás kezelés eredménye (alakformálás, cellulitisz,narancsbőr, fogyás)

Szépségszalon – unkban használt TrioRF3D bi, tri és quad poláris kezelőfejjel felszerelt alakformáló, rádiófrekvenciás készülék segítségével , ránccsökkentő arc- és alakformáló test kezelések elvégzése mellett,


 lehetőség van cellulit csökkentő és  látványos bőrfeszesítő kúrákra. Ez a nagy teljesítményű amerikai cellulit kezelő  készülék ,fokuszált rádiófrekvenciás hullámokat használ, hogy a rádiófrekvenciás alakformáló  kezelés ott fejtse ki a hatását, ahol a leginkább szükséges. 4-6 bőrfeszesítő,  alakformáló kezelésből álló  kúra alatt is már 3-6 cm kerület csökkenés, látványos bőrállag javulás, várható. A Trio RF 3D bőrfeszesítő fogyasztó készülék, nagy erejű rádiófrekvenciás hullámai  a szövetekben hőenergiává alakulnak, fokozzák a sejtek oxigén és tápanyag ellátását, „zsugorítják” a zsírsejteket, és serkentik a kollagén termelődést. Hatására a kollagén rostok „összeugranak”és feszesedik a bőr.  Célszerű szintén kombinálva vákumos LPG kezeléssel vagy Alpha kezeléssel együtt használni. A TrioRF 3D rádiófrekvenciás alakformáló és fogyasztógép, működése során a fellazított , felbontott zsírsejtek távozása a nyirok rendszeren keresztül történik. Az alphamassage kezelések gyorsítják a nyirok folyamatokat, segítik a zsír távozását, gyorsítják a vérkeringést, és az oxigén ellátást a sejtekben. Segítik a méregtelenítést, hogy még látványosabb legyen a kezelés eredménye.  Szintén kiválóan kombinálható a rádiófrekvenciás zsírbontás az LPG nyirokmasszázs, alakformáló és cellulitisz kezelő fogyasztógép segítségével.

 

Vákumos alapú bőrfeszesítés, testszobrászat,  alakformálás, nyirokmasszázs LPG KeyModul Cellu M6L – vákumos nyirokmasszázs, és cellulitisz redukálás, fájdalom és mellékhatás nélkül.


Az LPG készülék segítségével, serkentjük a nyirok áramlást, feszesítjük a bőrt, csökkentjük a cellulitisz mértékét. A vácum és a motoros masszázs görgők kellemesen kényeztetik, a vendéget miközben felgyorsul a vér és nyirok keringés a szövetekben, fokozódik az oxigén ellátása a bőrnek és feszesedik a kötőszövet. A látványos hatékonyság mellett a kezelés  kellemes  és pihentető hatású. Kifejezetten a  cellulitisz mértékének csökkentésére és a bőr eredeti feszességének a visszaállítására ajánljuk.  Az LPG alakformálógép, eredetileg égési sérülések kezelésére, a sérült bőr állapotának helyreállítására fejlesztették ki.  Az egészségügyi felhasználás mellett, ez a alakformáló készülék páratlan módon képes kezelni a cellulitisz t. Ez a vákumos nyirokmasszázs gép, volt a legelső görgős motoros vákumos fogyasztógép  a világon amit a kozmetikai iparban a cellulitisz megszüntetésére,  alakformálás ra kezdtek használni és azóta sem tudtak jobbat kifejleszteni.  Szépségszalon unkban már több mint 3 éve használjuk a készüléket és vendégeink látványos eredményeket értek el az alakformálás, bőrfeszesítés, cellulitisz, és fogyás területén


Szépségszalonun kban használt LPG alakformálógép: 26 ill 23  alkalom LPG vákumos alakformáló,

cellulitisz, narancsbőr fogyasztó kezelés

AlphaMassage  szépségszalon, fogyasztószalon, egészségközpont,  kozmetika Budpaest IX kerület Ludry Ház I em 107 (a thai masszázzsal szemben)
Bővebb felvilágosítás/Bejelentkezés a szépségszalonba:06 30 6208839
Alphamassage, Kavitációs, RF készülék forgalmazás:06 30 7478722

 


Méregtelenítés – egészség megőrzés – immunrendszer erősítés – Fogyás-koleszterin szint csökkentés-vércukor szint csökkentés- vérnyomás csökkentés-

 AlphaMassage Oxigénes egészségügyi állapot javító készülék

Egészség megőrzés

Szív és ér - rendszer, koleszterin szint

A magas koleszterin szint,  magas vérnyomás, az elhízás -  magas testzsír százalék megnöveli a  szív és ér – rendszeri, megbetegedések előfordulásának kockázatát.

A szépségszalon unkban használt Alpha LED Oxy alakformáló, fogyasztógép  rendszeres használata, bizonyítottan csökkenti a koleszterin szintet:

 17 páciens átlag koleszterin szintje 5,37 Mmol/L volt a fogyasztó alakformáló, egészség megőrző kezelések előtt. Mindössze 10 Alphamassage  oxigénes méregtelenítő kezelés után ez az érték 4,91 Mmol/L re csökkent. Ez összesen 0,46 Mmol/L koleszterin szint csökkenés. Már 10 kezelés után.

A szépségszalon unkban használt,  Alphamassage fogyasztó program,  segítségével, hatékonyan csökkenthetjük az elhízás mértékét, optimalizálhatjuk testzsír százalékunkat, látványosan formálhatjuk át testünket, hogy csökkentsük az elhízás és egészségtelen életmód miatt megnőtt egészségügyi kockázatokat.

 

AlphaMassage, Alpha Oxy Spa fogyasztógép ellenőrzött  független klinikai kísérlete során:

17 résztvevő ,  10 alkalommal heti háromszor vette igénybe az Alphamassage fogyasztógép, fogyasztó kezelését,  anélkül, hogy változtatott  volna az étkezési szokásain. A kísérlet során a résztvevők nem használtak semmilyen diétás készítményt, fogyasztó szert vagy egyéb módszert. Az alanyoknak akik részvettek a klinikai  kísérletben,  mindössze azt kellett betartaniuk, hogy este 8 óra után az Alphamassage fogyasztó  kezelés befejeztével nem ehettek. A fogyasztó programot használók csoportja mellett egy kontroll csoport szintén használta az AlphaMassage készüléket, azonban náluk csak a relaxációs program volt bekapcsolva. A kontroll csoport a placebo hatás kiszűrése érdekében használta az AlphaMassage készüléket. 

 A kísérlet fogyással, zsírszázalékkal és BMI indexel kapcsolatos  mérési eredményei az Alphamassage fogyasztógép, fogyasztó kezelés igénybe vevő személyek  esetében:  

Testzsír százalék

Kezelések  előtti átlagos zsírszázalék  28.64 % 
10 alkalom utáni átlagos zsírszázalék  21.75% 
- 6.89 % zsírszázalék csökkenés, fogyás.

Súly
A teszt alanyok átlagos súlya kezelések előtt 90.44 kg volt 
10 alkalom után DIÉTA NÉLKÜL IS az átlagos súly 87.41 kg-ra csökkent
2.63kg átlagos fogyás, étrend módosítás nélkül.

 BMI
A  test tömeg index a  kezelések előtt átlagosan  33.66 % volt 
10 kezelés után átlag 32.45% 
 - 1.21% os csökkenés

 

Az alphamassage fogyasztógép , amellett hogy csökkentik a testsúlyt, gyorsítja természetes módon a fogyást, serkenti az anyagcsere folyamatokat, segít a méreganyagok kiürülésében, hatékonyan tornáztatja  a szív és érrendszert, így az erősödik és nő a teljesítőképessége.

HRV vizsgálat, Alpha LED OXy

?

Parameter

Experimental group (n=15)  Before the course

after

1

TP, ms2

4913,6±1322,5

3276,5±582,7

2

LF/HF

2,42±0,49

2,48±0,57

3

VLF,%

50,6±4,14

41,68±4,28*

4

LF,%

30,31±2,56

35,23±3,64

5

HF,%

19,07±3,58

21,51±3,36

6

HRbpm

73,87±1,64

71,73±5,52

7

SBPmmHg

126,88±3,99

121,17±3,28**

8

DBP,mmHg

80,47±2,50

74,05±1,91**

10 Alfa masszázs kezelés hatása a szív és érrendszerre

 

Sejtoxigén szint,

Az oxigén hiányos állapot következménye lehet, keringési zavar, emésztési probléma, fáradékonyság, korai öregedés, hormonális probléma, vagy akár daganatos megbetegedés. 

A szépségszalon -unkban igénybe vehető alfamassazázs, Alpha LED oxy egészségmegőrző  készülék már egy alkalommal történő használata is növeli  a véroxigén szintet:

A klinikai teszt során végzett VO2 vizsgálatok alapján a tesztalany vér- oxigén szintje 40 %-kal 302 mL/percről 424 mL/percre emelkedett  az Alpha LED Oxy kezelés 37. percére..

Stressz, depresszió

A fokozott stressz és a depressziós állapot, alvászavart, fejfájást, hasi és izületi fájdalmakat okozhat. Az elhúzódó stressz , gyomorfekélyt, szív ritmus zavarokat, és hormonális tevékenység felborulását is okozhatja.  Szépségszalon –unkban használt AlphaLED oxy készülék használata során a természetes hormontermelődés gyorsulásának, a sejt oxigén szint növekedésének, és kellemes pihentető Alfamasszázs, relaxációs zenével kiegészített pihentető kezeléseknek köszönhetően csökken a  depresszió, javul az alvás minősége és csökken a szorongás. Szépségszalon unkban alkalmazott Alphamassage relaxációs program hatására, már néhány kezelés után vendégeink jobban érzik magukat.

 Méregtelenítés

Mesterséges színezékek, állomány javítók, mesterséges ízfokozók, nehézfémek, stabilizáló vagy éppen tartósító szerek egyszóval méreganyagok. Hatásukat jó esetben rövid távon ugyan nem káros, de sokuk nem képes kiürülni a szervezetből.  Raktározódnak a zsírsejtekben, terhelik és károsítják, a kiválsztásért felelős szerveket, lassítják az anyagcsere folyamatokat. Méregtelenítő kúrák beiktatása nélkül, ezek az anyagok éveken keresztül szervezetünkben maradnak és kifejtik „jótékony” hatásukat. Egészségünk megőrzése érdekében, elengedhetetlenül fontos, hogy kitisztítsuk szervezetünkből ezeket az anyagokat.

Az Alpha Led OXy készülék méregtelenítő programja ,   segíti a szervezetet, a méreganyagokat a bőrön keresztül kiüríteni. Tiszta oxigénnel kombinált mély-meleg terápiás kezelése, nyirok masszázsa, aroma terápiája segít, hogy tehermentesítsük a májat vesét és rehabilitáljuk az anyagcsere folyamatokat. A fokozódó verejtékezésnek köszönhetően hatékonyan és kíméletesen ürülnek ki a szervezetből a mérgek. A kezelések során a felhasznált tiszta oxigén belélegzése és sok folyadék fogyasztása segítségével átmossuk a sejteket és kitisztítjuk a káros anyagokat a szerveztből

Immun - rendszer erősítés

Szépségszalon unkban használt Alpha LED Oxy  kezelések, összefoglalva: erősítik, a szív és érrendszert, csökkentik, a koleszterin szintet, optimalizálják és serkentik a hormon termelődést, csökkentik az oxigén hiányos állapotot, méregtelenítik a szervezetet, csökkentik a stresszt és a depressziót, beindítják a fogyás -t.  A kezelések hatására nő a szervezet természetes ellenálló képessége a betegségekkel és stresszel szemben.  Gyorsulnak a szervezet öngyógyító folyamatai, és nő az ellenálló képesség.

 

AlphaMassage  szépségszalon, fogyasztószalon, egészségközpont,  kozmetika Budpaest IX kerület Ludry Ház I em 107 (a thai masszázzsal szemben)
Bővebb felvilágosítás/Bejelentkezés a szépségszalonba:06 30 6208839
Alphamassage, Kavitációs, RF készülék, kozmetikum forgalmazás:06 30 7478722

 


Ránc csökkentés, bőrfiatalítás, bőrcsiszolás, oxigénes arckezelések

Rádiófrekvenciás ránccsökkentés, arckezelés, kollagén szerkezet újramodellezés

TrioRF 3D rádiófrekvenciás , ránckisimító, bőrfiatalító, kollagén újramodellező, arc és dekoltázs feszesítő,  kezelések. A forradalmian új, rádiófrekvenciás eljárásnak köszönhetően az eddig csak sebészeti úton biztosítható eredményeket, TrioRF 3D készülék fájdalom és gyógyulási periódus nélkül teszi elérhetővé. A rádiófrekvenciás kezelés közben felhasznált és a bőrbe juttatott energia, hővé alakul. A fokozódó hőmérséklet során a kollagén rostok elszakadnak, „összezsugorodnak” feszesítve ezzel, azonnal a bőr felszínét. A fokozott hőhatásnak köszönhetően továbbá gyorsul  a sejtek tápanyag és oxigén ellátása, növelve ezzel a természetes kollagén termelődést. A TrioRF 3D rádiófrekvenciás készülékkel, biztonságosan kezelhetjük a szem környéki területet, a homlokot, a mimikai ráncokat, de feszesÍthetjük a toka és a dekoltázs területét is. A szabályozható, rádiófrekvenciás en ergiának és a hűtött kezelő fejnek köszönhetően a ránccsökkentő, bőrfeszesítő és arckontúrozó kezelések teljesen biztonságosak.  Már 6-8 alkalom után a bőr gyönyörűen kisimul és visszakapja, rugalmasságát és fiatalságát. Heti 2 alkalmat javaslunk az optimális bőrfiatalító hatás elérése érdekében.

Ultrahangos, oxigénes bőrcsiszolás, hámlasztás

Skin Bella- oxigénes, hatóanyagos bőrcsiszoló készülék. A SkinBella arccsiszoló készüléket úgy alkották meg, hogy gyengéden távolítsa el az elhalt hámsejteket, az arc és homlok területéről. A nagyteljesítményű ultrahangos kezelő penge, gyulladás és fájdalom nélkül, csökkenti a ráncokat, és frissíti fel a bőrt. A kezelés része egy enzimes hámlasztás, egy tápláló, frissítő és élénkítő oxigénes kozmetikumok felhasználásával kikevert pakolás, C-vitamin szérumos ultrahangos hatóanyag bevitel, és egy hiluronsavas kozmetikai masszázs.


Oxigénes ránctalanítás

OxiOasis – 90%-os tisztaságú oxigén bevitel. Az OxiOasis kezelések során egy tiszta oxigént előállító oxigén generátor segítségével, oxigénnel és hatóanyagokkal tápláljuk az arc és dekoltázs környékét. A tiszta oxigén bőrbe való juttatása, azonnal frissíti, élénkíti a bőrt, csökkenti a ráncokat, táplálja és megfiatalítja a bőrt. A kezelés része a bőrtípusnak leginkább megfelelő szérumok, vitaminok használata, hidratálás, és masszázs (hialuronsavas masszázs zselével). A tiszta oxigén felhasználása, serkenti a kollagén termelődést, gyorsítja a sejtek megújulását, csökkentve ezzel ráncok mélységét.

TangoPrarafango- tápláló parafinos és holt tengeri iszap pakolás, arcra, kézre, vagy az egész testre. A parafinos és tengeri iszappal és algával kevert tápláló kezelés, mélyen behatol a bőrbe és ásványi anyagokkal táplálja. A legfinomabb holttengeri iszap és parafin együttes felhasználása csodálatosan látványos bőrfeszesítő, tonizáló hatást biztosít. 


AlphaMassage  szépségszalon, fogyasztószalon, egészségközpont,  kozmetika Budpaest IX kerület Ludry Ház I em 107 (a thai masszázzsal szemben)
Bővebb felvilágosítás/Bejelentkezés a szépségszalonba:06 30 6208839
Alphamassage, Kavitációs, RF készülék, kozmetikum forgalmazás:06 30 7478722


Tartós szőrtelenítés

NannoLight IPL Villanófényes tartós – végleges szőrtelenítő készülék. Az általunk használt nagyenergiájú amerikai gyártmányú,  villanófényes szőrtelenítő készülék kezelései, biztonságosak és hatékonyak, hiszen a vendég bőrtípusához állítjuk be a készülék energia szintjét.  A kezeléseket szakembereink szintén állapot felméréssel kezdik, majd tájékoztatják a kedves vendégünket hogy, hozzávetőlegesen hány alkalomra lesz szükség a kívánt eredmény elérése érdekében ( az esetek nagy részében 6-7 alkalom melyeket havonta kell igénybe venni). A kezelések végcélja, hogy a pigmentált szőr helyett csak pigment mentes pihe nőjön vissza, vagy az se.


AlphaMassage  szépségszalon, fogyasztószalon, egészségközpont,  kozmetika Budpaest IX kerület Ludry Ház I em 107 (a thai masszázzsal szemben)
Bővebb felvilágosítás/Bejelentkezés a szépségszalonba:06 30 6208839
Alphamassage, Kavitációs, RF készülék, kozmetikum forgalmazás:06 30 7478722


Kozmetika

Szépségszalon unkban, az alakformálás, méregtelenítés, fogyás, bőrfeszesítés mellett, hagyományos kozmetikai szolgáltatások is igénybe vehetők. Minőségi, kanadai oxigénes gyógynövény alapú kozmetikumaink, a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek. OxigenBotanical kozmetikai termékcsaládunkat, Párizstól Oroszországon keresztül Dubai-ig mindenhol, ismerik és használják. Szépségszalonunkban, magasan képzett munkatársaink, az Önök rendelkezésére állnak, legyen szó komplex oxigénes arcfiatalító, hidratáló kezelésről vagy hagyományos kozmetikai eljárásról.  Kozmetikumaink fogyasztószalon unkban megvásárolhatóak.Elérhetőségünk

Cím: 1097 Budapest Könyves Kálmán Krt. 12-14.
1 emelet 107-üzlet
Szolgáltatások: Alakfromálás, Kozmetika, Tartós szőrtelenítés, Oxigénes Arckozmetika Hagyományos kozmetika Test-tekercselés , Kozmetikumok árusítása.
Nyitva tartás: H-P:10-20 Vagy igény szerint 06.00-22.00 ig
SZ-V: bejelentkezés alapján
Bejelentkezés
információ:
06-30-620-88-39
Készülékeink: Alpha LED Oxy, LPG, Spa-Jet 2G, NanoLight IPL, Skin Bella, Skin Master, OxyOasis.


Nagyobb térképre váltás