• Karácsonyi Akció!!
  • Karácsonyi Akció!!
  • Karácsonyi Akció!!

Kapcsolat

Alakformáló Testsúlycsökkentő
Kozmetikai Szalon

Bővebb felvilágosítás és bejelentkezés:
06 30 620 88 39
Árlista

Szépségipari készülékforgalmazás
06 30 747 87 22
Kádár Imre
spatechinfo@gmail.com

Bemutató Terem és Szépségszalon:
1097 Budapest Könyves Kálmán Krt. 12-14
Lurdy Ház I em. 107.

Mobil felbontás:

Facebook:

Alakformálás – bőrfeszesítés


A csúcs technológiát képviselő, bevizsgált, biztonságos kezeléseket nyújtó alakformáló gépeink segítségével látványos körfogat csökkenés érhető el már az első néhány kezelés után is. A készülékek kombinációja lehetővé teszi, hogy a körfogat csökkenés mellett feszesítsük a bőrt és újra formáljuk a testet.

Budapest IX kerület Ludry Ház I em 107 (a thai masszázzsal szemben)
Bejelentkezés: +36 30 6208839, spatechinfo@gmail.com
Szalonunk megtekintése 3D séta


Trio RF 3D

A Trio RF 3D –rádiófrekvenciás alakformáló és bőrfeszesítő rendszer, a kontrolált rádiófrekvenciás hullámokat felhasználva segít a területi alakformálásban és bőrfeszesítésben. A nagy teljesítményű készülék már egy kezelés után centiméterben mérhető eredményt ad. Kúraszerű ( 6 kezelés) alkalmazása során 5-6 cm körfogat csökkenés mérhető. Mindössze heti egyszeri alkalmazása már jelentős bőrállag javulást eredményez.

LPG Cellu M6

LPG vákuumos gépünk kellemes masszázsa felpezsdíti a kötőszövetek vérkeringését fokozva ezzel a helyi szintű anyagcsere folyamatokat. Zsírtörő programja lokálisan töri fel a makacs zsír lerakódásokat karcsúsítva ezzel a test vonalait. Bőrfeszesítő hatása még a megereszkedett bőrön is látványos eredményt produkál. A külön bőrfeszesítő és zsírtörő üzemmódnak köszönhetően nem nyújtja a kötőszövetet és pontosan a kívánt hatást biztosítja.

Alpha LED Oxy SPA - Oxigénterápiás kabin.

Alpha LED Oxy készülékünk kezelése során felhasznált test tekercselés és zsír égető kozmetikumok látványosan formálják a testet a problémás területeken. A felhasznált meleg és infra fények segítik a bőrfeszesítő és alak formáló kozmetikumok mély behatolását fokozva ezzel hatásukat. Már az első kezelés után a bőr simábbá, rugalmasabbá válik és az eredmény a ruha méreteken is hamar megmutatkozik.


UltraTone Pro 20

Ultratone Pro20 BioComputeres
passzív izomtorna segítségével kényelmes és látványos megoldást biztosítunk a területi alakformálás területén. A 10 pár elektróda szinte teljes lefedettséget tesz lehetővé az egész testen. A változatos programok, izgalmas kezeléseket eredményeznek. A heti 2-3 kezelésből álló kúra során megfeszül a hasizom és karcsúsodik a test. A 45 perces kezelés során akár 2500-3000 izom összehúzódás valósul meg.


Dermalife SPA Jet 2G

Dermalife SPA-Jet 2G
készülék, mindössze 30 perces élmény kezelése során látványosan finomítja a test körvonalait. A finoman porlasztott gőzben feloldott aromák felpezsdítik a vérkeringést és fokozzák a nyirok folyamatokat.