• Karácsonyi Akció!!
  • Karácsonyi Akció!!
  • Karácsonyi Akció!!

Kapcsolat

Alakformáló Testsúlycsökkentő
Kozmetikai Szalon

Bővebb felvilágosítás és bejelentkezés:
06 30 620 88 39
Árlista

Szépségipari készülékforgalmazás
06 30 747 87 22
Kádár Imre
spatechinfo@gmail.com

Bemutató Terem és Szépségszalon:
1097 Budapest Könyves Kálmán Krt. 12-14
Lurdy Ház I em. 107.

Mobil felbontás:

Facebook:

Cellulit kezelés


A narancsbőr kialakulása jelentős esztétikai problémát okoz és sajnos már az egyre fiatalabbak körében is egyre elterjedtebb. A mozgásszegény életmód, helytelen táplálkozás és az ülő munka végzés nagyban hozzájárul a kialakulásához, azonban a jelentős szerepet játszik a kötőszövetek vér és nyirok keringésének csökkenése is. Készülékeink erről az oldalról támadják meg a már kialakult cellulit problémákat és a legmodernebb technológiának köszönhetően hatékonyan csökkentik a narancsbőr mértékét és feszesítik a bőrt. Egyrészről az izmok és a szövetek vákuum által történő átmozgatása segíti a keringés fokozását . Rádiófrekvenciás készülékünk segítségével a mély rétegek felmelegítésé során szintén jelentősen javulnak a keringési folyamtok.

Gépeink segítségével akár még a 3. stádiumban lévő szövet állományt is hatékonyan kezelhetjük.

Készülékeinket önállóan és kombinálva is ajánljuk.

Budapest IX kerület Ludry Ház I em 107 (a thai masszázzsal szemben)
Bejelentkezés: +36 30 6208839, spatechinfo@gmail.com
Szalonunk megtekintése 3D séta


LPG Cellu M6

Az LPG – Cellu M6 készülékünk célirányosan a bőr rehabilitációjára lett kifejlesztve. Feszesítő üzemmódjának köszönhetően még az igen laza kötőszövettel rendelkező vendégeknek is látványos változást biztosítunk. A kellemesen masszírozó görgők és a finoman pulzáló vákuum segítségével kellemetlenségek nélkül nyújtunk látványos és igazán kellemes kezelést. Már egy kúra során jelentősen csökken a narancsbőr mértéke.

TrioRF 3D

A TrioRF 3D-rádiófrekvenciás bőrfeszesítő készülék a legmodernebb eljárás a cellulit mértékének csökkentésére és a bőr feszesítésére. Hatására már egy alkalom után is látványos bőrállag javulás és kötőszövet rehabilitáció várható. A fókuszált rádiófrekvenciás kezelés újramodellezi a kollagén szerkezetet és helyre állítja a narancsbőr által érintett területeket. Az erőteljes kezelés heti egy alkalommal ajánlott és már ez az egy alkalom is látványos bőrfiatalító hatást biztosít.