• Karácsonyi Akció!!
  • Karácsonyi Akció!!
  • Karácsonyi Akció!!

Kapcsolat

Alakformáló Testsúlycsökkentő
Kozmetikai Szalon

Bővebb felvilágosítás és bejelentkezés:
06 30 620 88 39
Árlista

Szépségipari készülékforgalmazás
06 30 747 87 22
Kádár Imre
spatechinfo@gmail.com

Bemutató Terem és Szépségszalon:
1097 Budapest Könyves Kálmán Krt. 12-14
Lurdy Ház I em. 107.

Mobil felbontás:

Facebook:

Oxigénes Bőrfiatalítás – Ránctalanítás


Az emberi bőr oxigén felvevő képessége 30 éves kor után drasztikusan csökken. Ennek egyenes következménye a bőr kollagén és elasztin termelődésének csökkenése. A külső tényezők úgy mint a dohányzás, a lég szennyezettség felgyorsítják az öregedési folyamatokat. Egyre inkább szükségessé válik az oxigén a vitaminok és ásványi anyagok külső pótlása. Ebben segít számunkra az Oxygen Botanical termékcsalád különleges termékcsaládja. Az új rádiófrekvenciás technológia felhasználása további lehetőségeket biztosít számunkra a mimikai ráncok csökkentésében és az arc bőrének feszesítésében.

Készülékeinket önállóan és kombinálva is ajánljuk.

Budapest IX kerület Ludry Ház I em 107 (a thai masszázzsal szemben)
Bejelentkezés: +36 30 6208839, spatechinfo@gmail.com
Szalonunk megtekintése 3D séta


iFrax- mikro, tűs rádiófrekvenciás bőrfeszesítő, ránccsökkentő és kollagén újramodellező készülék

- Mimikai és mély ránc csökkentés
- Kollagén újramodellezés
- Pórus szűkítés
- Bőrfiatalítás
- Bőrfeszesítés
- Akné és egyéb hegek csökkentése
- Terhességi csíkok halványítása

Az új és innovatív iFrax rádiófrekvenciás készülék, biztonságosan használható bármely bőrtípus esetén az év bármely szakában. A kezelések azonnali és hosszú távú, lézersebészeti szintű eredményt biztosítanak két lépcsőben.
Közvetlenül a kezelés után a bőr kollagén rostjai összehúzódnak a rádiófrekvenciás hőenergia leadásnak köszönhetően míg hosszú távon a mikro tűk és a rádiófrekvenciás energia által okozott parányi "sérülések" hatására beindul a bőr természetes gyógyító folyamata mely által gyorsul az új bőrrétegek keletkezése.
A precíz egészségügyi minőségű mikro tűs ( 0.2mm átmérő) kialakításnak valamint a pontosan kontrollált rádiófrekvenciás energiának hála a kezelések után a regenerációs idő mindössze 1-3 nap.
A kezelések hatására feszesedik a bőr, a ráncok halványodnak vagy teljesen kisimulnak, a tág pórusok össze szűkülnek, a hegek halványodnak.
Akciós bevezető áron, területi kezelés már 40.000 Ft / alkalomtól!

Oxigén Botanical tiszta oxigénes feltöltő kezelés.

A folyamat során 90%-os tiszta oxigén felhasználásával juttatunk vitaminokat, ásványi anyagokat és tiszta oxigént a bőr legmélyebb rétegeibe is. A tápláló kezelés során, a tiszta oxigén felpezsdíti a bőr kollagén és elasztin termelését. Már egy kezelés látványosan simítja és feszesíti a bőrt, frissé varázsolva annak felületét. A komplex személyre szabott kezelések, tartalmaznak enzimes hámlasztást, hialuronsavas és c vitaminos feltöltést, hidratáló pakolást és egy kellemes arc és dekoltázs masszázst. A patikai tisztaságú kozmetikumok segítenek megfiatalítani a bőrt és látványosan csökkenteni a ráncokat.

SkinBella Oxigénes bőrcsiszolás

A kezelés kiegészíthető oxigénes folyadék bázisú bőr csiszolással mely segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, csillogóvá változtatva a bőrt. A bőrcsiszolás önmagában, különálló kezelésként is alkalmazható.

Rádiófrekvenciás Arcfiatalítás.

A Rádiófrekvencia új távlatokat nyitott a bőrfiatalítás területén. Az ellenőrzött pontosan szabályozott rádió hullámok, felmelegítik a bőrt serkentve ezzel a vérkeringést. A hőhatás során a kollagén rostok megfeszülnek simítva ezzel a bőr felszínét. Már egy alkalom során látványos eredményt biztosítanak és a megismételt kezelések tartós eredményt biztosítanak.