• Karácsonyi Akció!!
  • Karácsonyi Akció!!
  • Karácsonyi Akció!!

Kapcsolat

Alakformáló Testsúlycsökkentő
Kozmetikai Szalon

Bővebb felvilágosítás és bejelentkezés:
06 30 620 88 39
Árlista

Szépségipari készülékforgalmazás
06 30 747 87 22
Kádár Imre
spatechinfo@gmail.com

Bemutató Terem és Szépségszalon:
1097 Budapest Könyves Kálmán Krt. 12-14
Lurdy Ház I em. 107.

Mobil felbontás:

Facebook:

Testsúlycsökkentés


Amerikai fejlesztésű készülékeink segítségével kilógrammokban mérhető, tartós és maradandó fogyást biztosítunk vendégeink számára. Szakképzett dietetikus szakemberünk által összeállított, könnyen tartható diétával kiegészítve, kezeléseink látványos eredményt nyújtanak már rövidtávon is. Készülékeinket önállóan és kombinálva is ajánljuk.

Budapest IX kerület Ludry Ház I em 107 (a thai masszázzsal szemben)
Bejelentkezés: +36 30 6208839, spatechinfo@gmail.com
Szalonunk megtekintése 3D séta


Alpha LED Oxy SPA – Oxigénterápiás kabin

Alpha Led Oxy készülékünk segítségével egészségesen és természetes úton gyorsítjuk fel az anyagcsere folyamatokat, fokozzuk a méregtelenítést és a hormontermelődést. A 45 perces kezelés során az intenzív mély-meleg terápia fokozza a kalóriaégetést, intenzív kardió edzésnek megfelelő szívfrekvenciát biztosít. A kezelés során belélegzett tiszta oxigén fokozza a sejtek aktivitását és az intenzív vérkeringéssel kombinálva serkenti a természetes hormontermelődést. Az infra-Led szín- és fényterápia sejtszinten fokozza az anyagcsere folyamatokat.

Cavi-Jet Elite Cavitációs Ultrahang

Cavi-Jet kavitációs, rádiófrekvenciás zsírsejt elpusztító készülékünk biztonságos, ugyanakkor látványos eredményt nyújt a területi fogyást és alakformálást keresők számára. A szabadalmaztatott kettős üzemmódú fókuszált ultrahang képes a zsírsejteket véglegesen elpusztítani. Ennek köszönhető, hogy az eredmény látványos és hosszantartó. Az egészségügyi ISO minősítés garancia a biztonságos kezelésekre. A hárompólusú rádió-frekvenciás kezelőfej szembetűnően finomítja a vonalakt és feszesíti a bőrt.

LPG-Cellu M6

LPG
– endermológiai vákuumos nyirok keringés fokozó készülékünk, alkalmas a pangó nyirok folyadékok nyirok csomókba juttatására serkentve ezzel is az anyagcsere folyamatokat. A készülék a fogyás elősegítése mellett képes a bőr feszesítésére és a cellulit problémák látványos csökkentésére.


Dermalife SPA Jet 2G
A Dermalife SPA-JET 2G készülék, kifejezetten kellemes és izgalmas kezelést biztosít, kombinálva az infra szauna, a gőzkabin, és a víz erejét. Az állítható vizes masszás segítségével páratlan élménnyé változtatja a fogyasztó alakformáló kezelést. Relaxációs zene vagy DVD segítségével pillanatok alatt eltelik a 30 perces kellemes élményterápiás kezelés. A finom relaxációs masszázs ellazítja az izmokat és serkenti a nyirok folyamatokat. Az infra szauna és a gőz kabin kombinációja hatékonyan égeti a kalóriát és kilogrammokban mérhető változást nyújt.